Power Apps

Bouw je eigen applicaties

Altijd al gedroomd om bepaalde bedrijfsprocessen binnen je organisatie eenvoudig beschikbaar te maken op alle toestellen? Via Power Apps, een onderdeel van het Power Platform van Microsoft, kan je nu in een handomdraai (mobiele) applicaties bouwen zonder technische kennis in app-ontwikkeling. Apps die je bouwt met Power Apps kunnen een uitbreiding zijn op je bestaande toepassingen in Office 365 of Dynamics 365, of ze kunnen er volledig onafhankelijk van staan: de keuze is aan jou.  

Ik vraag nu een demo aan

Voordelen van Power Apps

Innoveer sneller

Met Power Apps kan je in enkele dagen, in plaats van in maanden, een app ontwikkelen. Zo kan je sneller inspelen op allerlei uitdagingen binnen je organisatie. Creatieve ideeën over digitalisering hoeven niet meer langs het IT-departement voor goedkeuring.

Meteen naar Office 365 en Dynamics 365

Power Apps integreert volledig met Office 365 en Dynamics 365. Ook gegevens die opgeslagen zitten in SharePoint Online kan je beschikbaar maken in Power Apps. Zo zorgt Power Apps voor een mobiele extensie van je cloudtoepassingen in Office 365 en Dynamics 365.

200+ connectoren

Het Power Apps platform biedt meer dan 200 beschikbare connectoren die je kan koppelen aan populaire applicaties zoals Slack, Adobe, Gmail, … en ook naar je lokale data.

Digitale transformatie

Door apps te bouwen in Power Apps kan je manuele of verouderde processen binnen je organisatie automatiseren en digitaliseren. De tijdwinst en gebruiksvriendelijkheid van dergelijke apps zal de digitale transformatie binnen je organisatie versnellen.

Hoe starten met Power Apps?

Staat digitale transformatie hoog op je agenda, maar heb je niet meteen een idee hoe je van start gaat met Power Apps? Qubix staat klaar om je te begeleiden tijdens workshops, demo’s of in onderling overleg.

Discovery workshops

Tijdens de discovery workshop zal onze consultant de bestaande processen analyseren en een antwoord geven op de volgende vragen: Wat kunnen we automatiseren? Wat kunnen we vereenvoudigen? Waar zitten de pijnpunten? Waar kunnen we integreren? Samen met verschillende profielen uit de organisatie bepalen we wat hun drie toptaken zijn. Het resultaat van deze workshop is een lijst van use cases en quick wins die we kunnen vertalen naar Power Apps.

Demo en Proof of Concept

Met de expertise die we opbouwden bij meer dan 250 projecten in Dynamics 365 en Office 365, geven we je een gepersonaliseerde demo om de meerwaarde van Power Apps te tonen. Een door ons gekozen en relevante use case vertalen wij naar een proof of concept die kan dienen om als eerste app te lanceren binnen je organisatie.

“App in a week” challenge

Jullie komen naar ons met een vraagstuk. Wij gaan de uitdaging aan om binnen één week een werkbare app op te leveren.