Power Platform Whitepaper

Elke organisatie – publiek en privé – werkt met vele zogenaamde ‘tussenprocessen’. Het zijn vaak manuele of repetitieve taken waarbij papierwerk nog een belangrijke rol speelt. Of omdat het te omslachtig en te duur is om deze processen met software op eigen maat te automatiseren. Toch maakte de coronacrisis ons duidelijk dat een digitalisering zich opdringt voor verschillende van die processen.

Als je het kunt dromen,
kun je het voortaan ook bouwen.

Met de low-code bouwsoftware ‘Microsoft Power Platform krijg je nu een digitale toolbox waarmee je snel, voordelig en flexibel kleine toepassingen bouwt en workflows automatiseert. Voor één persoon of voor een kleiner team zal je misschien geen maatwerkapplicatie bouwen, maar net dan bewijst Microsoft Power Platform zijn nut. Op heel korte tijd heb je een toepassing gebouwd voor een handvol gebruikers of een klein proces van een groter team geautomatiseerd.

Benieuwd naar hoe je met deze no/low-code ontwikkeltoepassingen van het Power Platform processen automatiseert, nieuwe software ontwikkelt, rapporten samenstelt en softwarebots bouwt, zonder echt een lijn code te hoeven programmeren?

Download dan onze whitepaper ‘Microsoft Power Platform: Zwitsers zakmes voor de automatisering van manuele taken en papieren processen’.

Wil je meer weten over low-code, Microsoft Power Platform en de voordelen ervan? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier.

Download whitepaper

    Ik geef toestemming dat Qubix bovenstaande gegevens zal verwerken en bewaren zoals beschreven in de privacyverklaring.