Over Qubix

Wij helpen je volledig transformeren

Wij maken al je medewerkers gelukkiger. We helpen iedereen zijn of haar taken nog efficiënter en met meer plezier uit te voeren, niet alleen vandaag maar tot ver in de toekomst. Minder papierwerk, minder administratie en je blijft je concurrenten steeds een stap voor. Wij staan je bij van eerste idee tot regelmatig onderhoud.

Kies voor Qubix

Neem voorsprong

Onze consultants volgen de Microsoft Cloud-strategie al sinds het ontstaan van de eerste digitale werkplek. Zij zien als geen ander evoluties en verbanden. Ze kennen de technologie door en door. Microsoft houdt ons van naderende veranderingen op de hoogte. We waren er als eerste bij om met Power Apps en het Power Platform aan de slag te gaan. Hierdoor kunnen we zeer realistische en toekomstgerichte strategieën uitdenken voor jouw bedrijf, die je jaren voorsprong geven op je concurrentie.

Reken ook op onze Cronos-partners

Qubix is deel van de Cronos Groep, de grootste Belgische IT-organisatie. We combineren dus de voordelen van een middelgrote IT-partner met die van een grotere groep. We zijn flexibel, dynamisch en kunnen snel schakelen bij elke fase in jouw project. Via de Cronos Groep krijg je toegang tot een eindeloze bron van IT-expertise, waarop we kunnen terugvallen voor nog complexere projecten.

 

Awards & vermeldingen

Microsoft MVP: Mede-oprichter Yannick Reekmans werd in 2019 door Microsoft uitgeroepen tot Most Valuable Professional.

Cloud first

Qubix maakt jouw onderneming klaar voor de toekomst. Onze experts lichten de voordelen toe van Microsoft 365 en het Power Platform en stellen toepassingen voor die in jouw organisatie het verschil maken.

Ervaren team

Bij Qubix werken uitsluitend gecertificeerde Microsoft consultants met jarenlange projectervaring in Microsoft 365, Office 365 of Power Apps.

Integratie met Dynamics

Qubix heeft een uitgebreide expertise in zowel Dynamics 365 als Office 365. Daardoor zijn we de partner bij uitstek om complexe projecten te begeleiden waar veel integraties tussen beide systemen nodig zijn.

Opleiding en begeleiding

Qubix stopt niet bij de technische oplevering. Wij beschouwen een project pas als geslaagd wanneer de eindgebruikers de software op een juiste manier – blijven – gebruiken. Daarom geven we ook opleidingen en nazorg als onderdeel van elk project.

Hands-on aanpak

De aanpak van Qubix is nuchter en pragmatisch. We hebben een down-to-earth mentaliteit waarbij de klant en het project altijd centraal staan.

Resultaatgericht

Qubix doet alles om je project te laten slagen. Dat wil zeggen: een Office 365-omgeving of een Power App te bezorgen die toegevoegde waarde levert voor jouw organisatie en die jouw medewerkers graag en intensief gebruiken.

Duurzame samenwerking

Na elk project blijft Qubix bereikbaar voor ondersteuning via onze helpdesk. Bovendien houden we klanten op de hoogte van de laatste evoluties zodat ze alles blijven halen uit hun Microsoft cloud applicaties.