Microsoft 365

Altijd en overal samenwerken

Met Microsoft 365 zorgen we dat alle medewerkers in een beveiligde cloudomgeving kunnen samenwerken, waar en wanneer ze willen. Ook je leveranciers en klanten kunnen meewerken en krijgen instant antwoord. Je automatiseert terugkerende taken, stroomlijnt je klantencontacten en workflows. Papierwerk behoort voor iedereen voorgoed tot het verleden en je klanten zijn nog meer tevreden.

Ik vraag nu een demo aan

De voordelen van Microsoft 365

Laat je bedrijf
groeien

Dankzij de cloud is Microsoft 365 volledig schaalbaar. Je kunt alles eenvoudig aanpassen wanneer je merkt dat je nood hebt aan meer. Je helpt je bedrijf groeien en de software groeit mee op jouw ritme.

Volledige
controle

Bij Microsoft 365 zit jij aan het stuur. Je houdt de controle over je data en kunt zelfs een mailbijlage blokkeren nà verzending. Jij kiest wie toegang krijgt tot welke gegevens.

Altijd
veilig

In de Microsoft cloud zijn al je gegevens veilig afgeschermd. Dankzij het centrale apparaatbeheer krijgt malware geen kans. Microsoft 365 komt met een intelligente beveiliging, die jou en je gegevens beschermt, ook nadat je ze deelde.

Met Microsoft 365

Werk je met de nieuwste technologie. Elke update geldt meteen voor alle toestellen en je hoeft geen tijd meer te verspillen aan het stilleggen van je productie. Wij zorgen ervoor dat je software altijd de meest recente versie is. Kun je thuiswerken. Je haalt talent makkelijker over de streep als je hen de mogelijkheid geeft om verplaatsingstijd zo veel mogelijk te verkleinen. Dankzij Microsoft 365 kun je altijd en overal aan de bestanden en software die je nodig hebt. Bescherm je je gegevens. Meer dan 50% van de bedrijven verzamelt gevoelige informatie en bij zo’n 20% zitten daar ook bankgegevens tussen. Bescherm jezelf en je klanten tegen digitale diefstal en hou je bedrijf helemaal GDPR-correct. Voorkom je cyberrampen. Meer dan 70% van de kmo’s geeft toe dat ze gevoelig zijn voor phishing en cybercriminaliteit. De software van Microsoft 365 beschermt je tegen ransomware-aanvallen die je bedrijf kunnen stilleggen of zelfs stopzetten.

Vraag nu je Readiness Assessment aan

Is je organisatie klaar voor de digitale werkplek? In een reeks workshops gaan we na hoe jouw ideale digitale werkplek eruit ziet en welke functies prioriteit krijgen. Na afloop krijg je een roadmap die je vertelt hoe je deze ideale situatie kunt bereiken. In de roadmap zit:

  • Een beschrijving van de huidige situatie (technologie, organisatiestructuur, processen…)
  • User adoption: welke medewerkers kunnen je helpen bij deze verandering en hoe
  • Workforce analyse: welke buyer personas heb je, wat zijn de mogelijke scenario’s en prioriteiten
  • Een uitgebreide projectbeschrijving en een roll-out plan
  • KPI’s: welke criteria en successen je op termijn zou moeten behalen

 

    Ik geef toestemming dat Qubix bovenstaande gegevens zal verwerken en bewaren zoals beschreven in de privacyverklaring.